Kataloger

Høst/Vinter 2014 kolleksjoner:

Golden Line

Zara Family


aase lune

 


 

Aktuelt

Familien Desember, 2017
Kofte i Trilli

Familien Des2017Familien 3/2016

Bouclè i Astrakan

Familien3-2016


Familien nr. 21/15.

Genser i
Zara
Fam 21 lt


 

  

Historien om Det Mjuke
Det Mjuke er en familebedrift som ble etablert i 1994. I begynnelsen drev vi i Det Mjuke med import av strikkeplagg av høy kvalitet, som merino og kasjmir. Butikken opphørte, og noen år etter arvet daglig leder en vev etter Besta.  Det ble innledningen til en "ny tid" med veving i det lokale vevmiljøet.

Det ble importert vevmaterialer og i forbindelse med et vevkurs i Firenze 2004, kom daglig leder over en garnfabrikk. Ved synet av alt det vakre garnet, ble fristelsen for stor og dermed var også import av strikkegarn i gang (noe av det kan brukes til veving av sjal og finere plagg).

Daglig leder Anne Magrethe reiser jevnlig til Italia og på veien hjem har hun kofferten "full" med italienske strikkemagasiner. Sønnen Sergio hjelper med hjemmeside og nettbutikk og døtrene Anna Maria og Christina med posering til nye plagg og administrasjon.

Sønnen Christian hjelper med sin omsorgsfulle entusiasme hele familien.  Visjonen for fremtiden er som nevnt på hjemmesiden, å være en inspirasjon: Italia med sitt mangfold og oppfinnsomhet virker inspirerende på den norske gode håndverktradisjonen.